fbpx

Na het lezen van dit blog weet jij waardoor jij het magische ontspannen gevoel niet lang kunt vasthouden

Het gaat niet alleen om de tools

Je denkt wanneer je eenmaal weet hoe kunt ontspannen dat het dan ook altijd lukt. Na een yogales voel je je helemaal ontspannen, maar eerlijk is eerlijk. Er komt een moment dat het weer over is. Het gaat niet alleen om die ene meditatie of yogales. Het gaat om meer. Het gaat om hoe jij in het leven staat. De tools zijn er om ingezet te worden en daarvoor is actie nodig.

Je poetst toch ook iedere dag je tanden?

Als je nooit meer je tanden zal poetsen, dan zal het niet goed gaan met je gebit en ook niet met je gezondheid. Een goede mondhygiene is niet alleen voor die stralende glimlach, maar ook om jou gezond te houden.

Bij ontspannen gaat dat net zo. Het is belangrijk dat je dit bijhoudt. Dat je iedere dag ontspanmomenten ervaart. Dat je je er iedere dag bewust van bent dat je niet alleen maar doorgaat. Doorgaan is niet alleen druk op en neer rennnen, maar ook druk in je hoofd zijn. Je mag jezelf rust gunnen.

Hoe praat jij tegen jezelf?

Op welke manier ga jij met jezelf om? Echt liefdevol? Gun jij jezelf rust? Mag je van jezelf ook iets gewoon even niet doen? En als er iets fout gaat, wat is dan jouw reactie? Moet alles perfect of is goed genoeg ook goed? Volg jij je gevoel zoder weerstand van je gedachten? Moet alles snel en er nu al zijn of gun je jezelf tijd? En zo zijn er wel nog meer vragen die je jezelf kunt stellen om erachter te komen of je wel lief bent voor jezelf.

Het is belangrijk hoe jij bent voor jezelf. Niemand anders kan het voor je doen, alleen jij.

Dat stemmetje in je hoofd zorgt er niet voor dat jij de ontspannen vrouw kan zijn, die jij zeer waarschijnlijk wel wilt zijn.

Ik help vrouwen die verandering willen in hun leven en zichzelf niet volledige ontspanning gunnen. Veel vrouwen hebben dit probleem en hebben geen idee dat ze hier hulp bij nodig hebben. Ze proberen zo af en toe een gratis meditatie op You Tube en andere kanalen. Dat voelt als de oplossing, maar echt ontspannen blijven ze niet. Met behulp van mijn coaching leren vrouwen eindelijk lief voor zichzelf te zijn.

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Klik hier voor de 1 op 1 coaching in combinatie met het online programma ‘Jouw magische weg naar ontspannen leven’.