fbpx

DE KRACHT VAN ONTSPANNEN

In dit blogdeel vind je blogs om ontspannen door de dag en door het leven te komen.

Wat kan er anders?

Wat kan er anders?

In dit blog vertel ik je over waar ik jaren geleden stond en hoe ik nu in het leven sta. Het gaat vooral om de praktische dingen in het dagelijks leven. Wat ik wil dat jij weet na het lezen van dit blog is dat het anders kan en dat je niet vast hoeft te blijven zitten...

Jouw weg naar ontspanning

Jouw weg naar ontspanning

Wil jij meer ontspanning in je dagelijks leven? Wat doe jij op het moment aan om ontspannen te zijn? Om je goed te voelen? Ik geloof dat wanneer je de juiste basis voor jezelf hebt gevonden, je meer ontspanning vindt. Het gaat niet om de tools, maar om wat jij nodig...

3 tips om je emoties te omarmen

3 tips om je emoties te omarmen

Emoties... Wat komt er in je op als je dit woord ziet staan. Mogen jouw emoties er zijn? Hoe vaak ben jij je bewust van je emoties? Is dit dagelijks? Of nooit? Mag jij van jezelf soms ook boos of verdrietig zijn? Ben je iedere dag bewust van de emoties die door je...

Hoe rij jij auto?

Hoe rij jij auto?

In dit blog ga jij je zeker herkennen! Ik vertel over de verschillende ervaringen die ik in het verleden veel had terwijl ik aan het rijden was en de ervaringen die ik nu heb. Laat me weten waarin je je herkent @nathaiemerilyn op Insta. Ik ben een dromer… Ik zit in de...