fbpx

Het wordt weer tijd om emoties te voelen en los te laten. Volle maan is een tijd waarbij veel emoties naar boven komen en je deze mag doorvoelen en loslaten. In dit blog geef ik je affirmaties die je extra kunnen helpen loslaten.

Emoties intenser met volle maan

De volle maan helpt je om je emoties te voelen. Rond volle maan kan het zijn dat je emoties sterker ervaart. Gebruik de volle maan als moment om emoties toe te laten en los te laten.

Oude emoties kunnen naar boven komen of emoties kunnen versterkt worden. Maar ook hoor je vaak dat mensen sneller geiriteerd of gerprikkeld zijn. Door je emoties toe te laten heb je hier veel minder last van. Belangrijk is dat je het er laat zijn. Het mag er zijn. Het helpt je te helen, te transformeren.

Affirmaties die je helpen emoties toe te laten en loslaten bij volle maan

♥  Mijn emoties mogen er zijn

♥  Ik laat los wat ik niet meer nodig heb

♥  Ik laat mijn angsten los

♥  Ik mag mijn onverwerkte emoties loslaten

Wil je je emoties echt leren toelaten en loslaten? Luister dan gratis naar de meditatie ‘Emoties toelaten en loslaten’ in de Nathalie Merylin podcast. Klik hier voor de aflevering.