Ontspancoach voor vrouwen

Hoi ik ben Nathalie en ik ben ontspancoach.

Met de coaching is het mijn doel ervoor te zorgen dat jij als vrouw meer ontspanning gaat ervaren in jouw dagelijks leven. Het is veel simpeler dan je misschien denkt.

Het gaat er vooral om dat je eerst bewust wordt van hoe je leven nu is en dat ik je de juiste tools mee geef om ook echt daadwerkelijk ontspanning te gaan ervaren.

Een belangrijke vraag is de vraag of jij het jezelf wel echt gunt. Mag je van jezelf even nutteloos stilzitten? Mag je de boel de voel even laten?

Voordat de naam je afschrikt, Huiskameryoga staat voor dat moment van rust dat je ervaart op de yogamat ook toe te passen in je dagelijks leven. Ik vraag je dus niet meteen om yoga oefeningen te doen. Mijn basis bestaat uit NLP, yoga, meditatie en coaching en dit heb ik super simpel weten te vertalen naar het dagelijks leven.

Wil je inzichten en tips? Vraag dan een gratis ontspan boost call aan van 30 minuten waarbij ik jou verder help. Stuur een mail naar info@huiskameryoga.com met 3 mogelijke tijdstippen om te bellen en dan kijk ik of er een moment schikt.

Liefs Nathalie