fbpx

Wil jij meer ontspanning in je dagelijks leven? Wat doe jij op het moment aan om ontspannen te zijn? Om je goed te voelen?

Ik geloof dat wanneer je de juiste basis voor jezelf hebt gevonden, je meer ontspanning vindt. Het gaat niet om de tools, maar om wat jij nodig hebt.  Het gaat erom dat je het in je dagelijks leven toepast, want dat is waar je de rust moet vinden. 

Waarom deze cursus?

Heel eenvoudig: ik leer je moeiteloos meer ontspanning vinden in je dagelijks leven. Ik vind het super belangrijk dat vrouwen zichzelf ontspanning gunnen. In 2 maanden weken leer ik je hoe jij moeiteloos meer ontspanmomenten ervaart.  

Dit is niet voor jou als…

Als al jouw dagen al helemaal vol ontspanning zijn en je nooit stress of spanning ervaart, dan is dit niet voor jou.

Het is wel voor jou als je vanaf nu meer rust en ontspanning in je dagelijks leven wilt ervaren.

Wat gaan we doen?

Niets is zo fijn als duideijkheid, daarom deel ik het proces van de 2 maanden met jou.

Module 1: Rust in je hoofd

In de eerste module help ik je met meer rust in je hoofd vinden. Het is voor jou helder welke gedachten ruimte nemen en blijven terugkomen. Met een krachtige meditatie breng je je gedachten helemaal tot rust en naar de stilte. Dit is jouw eerste stap naar meer rust in je hoofd.

Module 2: Ontspannen slapen

In de tweede module ga je ervaren hoe het is ontspannen te slapen. De kwaliteit van je nachtrust is belangrijk. Wanneer je deze module hebt afgerond kan je niet meer terug naar verkrampt in slaap vallen.

Module 3: Waarde in je leven

In de derde module gaan we ons focussen op wat belangrijk is voor jou in je leven. Wat maakt dat jij je leven waardevol vindt? Na afloop van deze module weet jij waarvoor je leeft, wat jou raakt en wat belangrijk is voor jou.

Module 4: Magische ontspanmomenten

In de laatste module leer je hoe je je dag goed kan beginnen en ontspannen door de dag kunt komen. Er zijn zoveel mogelijkheden om meer ontspanning te vinden in je dagelijks leven door de dag goed te beginnen en meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Na deze module weet jij wat magische ontspanmomenten zijn.

Hoe ziet jouw leven er na 2 maanden uit?

Over 2 maanden weet jij hoe je je gedachten tot rust kunt brengen en leef je vanuit wat jij belangrijk vindt.  Je gaat ontspannen slapen en daardoor sta je energieker op. Je staat ontspannen in het leven en ervaart steeds meer magische ontspanmomenten.

Concreet de voordelen voor je op een rij:

  • je voelt je ontspannen
  • je hebt meer rust in je hoofd
  • je richt je leven op wat jij belangrijk vindt
  • je ervaart dagelijks magische ontspanmomenten

Wat ontvang je?

– Toegang tot de online omgeving van Huiskameryoga

– Toegang tot de community op Instagram

– Iedere week een coachcall/Q&A in de besloten groep (indien gestart met een groep)

– 1 op 1 coaching

Nog vragen? Via Instagram reageer ik het meest snel op een DM en je mag natuurlijk ook mailen

Het is mijn missie dat vrouwen meer ontspanning vinden in het dagelijks leven en daarom bied ik dit nu aan voor een super aantrekkelijke prijs.

Klik hier als je vanuit ontspanning wilt leven.