fbpx

Wil jij meer ontspanning in je dagelijks leven? Wat doe jij op het moment aan om ontspannen te zijn? Om je goed te voelen?

Ik geloof dat wanneer je de juiste basis voor jezelf hebt gevonden, je meer ontspanning vindt. Het gaat niet om de tools, maar om wat jij nodig hebt.  Het gaat erom dat je het in je dagelijks leven toepast, want dat is waar je de rust moet vinden. 

Waarom deze cursus?

Heel eenvoudig: ik leer je meer ontspanning vinden in je dagelijks leven en dit moeiteloos te doen. Ik vind het super belangrijk dat vrouwen er bewust van zijn dat ze meer ontspanning vinden. In 4 weken leer ik je hoe jij moeiteloos meer ontspanning vindt in je dagelijks leven. 

Is dit voor jou?

Als al jouw dagen al helemaal vol ontspanning zijn en je nooit stress of spanning ervaart, dan is dit niet voor jou.

Het is wel voor jou als je vanaf nu meer rust en ontspanning in je dagelijks leven wilt ervaren.

Wat gaan we doen?

Niets is zo fijn als duideijkheid, daarom deel ik het proces van de 4 weken met jou.

Module 1: Rust in je hoofd

In de eerste week help ik je met meer rust in je hoofd vinden. Het is voor jou helder welke gedachten ruimte nemen en blijven terugkomen. Met een krachtige meditatie breng je je gedachten helemaal tot rust en naar de stilte. Dit is jouw eerste stap naar meer rust in je hoofd.

Module 2: Ontspannen slapen

In de tweede week ga je ervaren hoe het is ontspannen te gaan slapen. De kwaliteit van je nachtrust is belangrijk. Wanneer je deze module hebt afgerond kan je niet meer terug naar verkrampt in slaap vallen.

Module 3: Waarde in je leven

In de derde week gaan we ons focussen op wat belangrijk is voor jou in je leven. Wat maakt dat jij je leven waardevol vindt? Na afloop van deze module weet jij waarvoor je leeft, wat jou raakt en wat belangrijk is voor jou.

Module 4: Ontspannen in je dagelijks leven

In de laatste module leer je hoe je je dag goed kan beginnen en ontspannen door de dag kunt komen. Er zijn zoveel mogelijkheden om meer ontspanning te vinden in je dagelijks leven door de dag goed te beginnen en meer aanwezig te zijn in het hier en nu.

Hoe ziet jouw leven er na deze 4 weken uit?

Over 4 weken weet jij hoe je je gedachten tot rust kunt brengen en leeft vanuit wat jij belangrijk vindt.  Je gaat ontspannen slapen en daardoor sta je energieker op. Je staat ontspannen in het leven en voelt steeds meer innerlijke rust. 

Nog even de voordelen voor je op een rij:

– je leert jezelf beter kennen vanuit ontspanning
– je krijgt meer rust in je hoofd
– je leert te leven vanuit ontspanning

Wat ontvang je?

– Toegang tot de online omgeving van Huiskameryoga
– Toegang tot de community op Instagram
– Iedere week een coachcall/Q&A in de besloten groep

Nog vragen? Via Instagram reageer ik het meest snel op een DM en je mag natuurlijk ook mailen

Het is mijn missie dat vrouwen meer ontspanning vinden in het dagelijks leven en daarom bied ik dit nu aan voor een super aantrekkelijke prijs van € 33,-

Klik hier als je vanaf nu ook voor ontspanning gaat en start op 7 oktober