fbpx

OVER NATHALIE

Hoi!

Ik ben Nathalie Merylin van Huiskameryoga. Wat leuk dat je op deze pagina terecht gekomen bent!

Als ontspancoach leer ik vrouwen meer te ontspannen in het dagelijks leven.

Bewustzijn is key en yoga, meditatie en mindset zijn de tools. Huiskameryoga staat voor de yogi lifestyle. Bewustwording van lichaam en geest. En alle bijkomende emoties en gevoelens uit het leven toe te laten, te accepteren en dan weer los te laten.

Het is veel simpeler dan je denkt. 

Je bent vast niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Als je hier bent dan ben je op zoek naar meer in het leven. Een verlangen naar meer rust en ontspanning. Je bent nieuwschierig en op ontdekking om jezelf verder te ontwikkelen.

Speciaal voor jou een GRATIS meditatie om je helemaal ontspannen te voelen en 77 ontspantips.

HUISKAMERYOGA

Waarom ik heb gekozen voor HUISKAMERYOGA als bedrijfsnaam

Huiskameryoga

Ik ben begonnen met yogalessen geven vanuit mijn eigen huiskamer. Dit omdat ik je het gevoel wil geven dat je welkom bent en je thuis voelt.

Daarnaast had ik een droom om online lessen te geven vanuit mijn huiskamer. Uiteindelijk is zich dit gaan vormgeven in de Inspirerende meditaties voor vrouwen en een online programma waarbij je binnen 4 weken leert hoe je meer ontspanning vindt in je dagelijks leven.

Huiskameryoga staat nu voor de yogi lifestyle.

Dat is niet alleen yoga op je matje, maar de hele dag door.

MIJN MISSIE

Mijn missie is dat vrouwen meer ontspanning vinden in het dagelijks leven. Dit omdat ik een enorme drive voel om vrouwen te helpen zich goed te voelen. Ik zie en hoor zo vaak vrouwen die zich niet prettig voelen. Dat raakt me iedere keer weer, diep in m’n hart.

Ik ben zelf iedere dag bezig met meer ontspanning creëren in mijn eigen leven en alle ervaringen en tools deel ik graag met jou.

De beste investering,

is de investering in jezelf.

 

Luister gratis naar mijn meditatiepodcast via Apple podcasts of Spotify

Alles wat ik zeg en schrijf is vanuit eigen ervaringen. Door kennis te veranderen in actie en het te doen. Nu is dit mijn lifestyle.

De kennis heb ik opgebouwd door in mezelf te investeren via een yogaopleiding, online programma’s zoals de Transformatieschool, een NLP practioner en een cursus in coaching.

Daarnaast ook door het lezen van boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vooral ook door zelf te ervaren en te doen.

Ik wil je inspireren en motiveren om meer ontspanning te vinden in je dagelijks leven.

Via mijn podcast, blogs en Instagram inspireer ik je om meer te ontspannen in je dagelijks leven.

Speciaal voor jou een ontspanningsmeditatie en 77 ontspantips. Download direct.

inspirerende meditaties

Wil je echt verandering en meer ontspanning?

Kies dan voor de online meditatie app Inspirerende meditaties of meld je direct aan voor het 4 weekse online programma Jouw weg naar ontspanning.